De grote oorbellencollectie

De grote oorbellencollectie

Een internet website geheel toegewijd aan oorbellen. Vrijwel alle vrouwen draagt ze wel; en ze worden tegenwoordig ook weer veel gedragen door mannen. Oorbellen zijn er in vele soorten, maten en prijzen.

Zowel vrouwen als mannen dragen tegenwoordig oorbellen. Mannen kiezen vaak voor knopjes of ringetjes, terwijl vrouwen vaker hangers kiezen. Wat betreft de materiaalkeuze is er geen groot verschil. Vrouwen en mannen kiezen allebei het meest voor zilveren of gouden oorbellen.

De prijs van oorbellen is afhankelijk van het materiaal waarvan de oorbellen zijn gemaakt. Een oorbel van witgoud is vele malen duurden dan bijvoorbeeld van zilver. Ook worden oorbellen soms gemaakt met diamanten; dan loopt de prijs snel op. Worden de oorbellen niet van edelmetaal gemaakt, dan loop je het risico allergische reacties van de huid.

Oorbellen via internet zoeken geeft een aantal positieve kanten ten opzichte van oorbellen kopen in de winkel. Een groot voordeel is de grote beschikbare collectie sieraden online. Het is veel eenvoudiger in diverse online collecties oorbellen zoeken, dan verschillende juweliers af te lopen. Vaak zijn oorbellen online ook goedkoper, omdat de kosten van een winkelpand en duur personeel niet verrekend hoeven worden in de kosten van de sieraden. Een nadeel van online kopen is natuurlijk dat je de oorbellen niet direct live kunt bekijken. Maar vrijwel alle online juweliers bieden tegenwoordig de optie om oorbellen te retourneren.

Om een oorbel te kunnen dragen, heeft iemand gaatjes nodig in zijn oren. Het oorbellen schieten gebeurt meestal al op jonge leeftijd. Kort nadat dit is gebeurd kan iemand al oorbellen dragen. Het is niet meer nodig om de eerste oorknopjes 6 weken te laten zitten. Bij de oude wijze van gaatjes schieten was het nodig om gedurende een aantal weken \”zweerknopjes\” in de oren te hebben.

Op internet vind je o.a. oorbellen via oorbellen online. Een grote collectie van oorbellen is op meerdere wijzen door te kijken. De website toont een uitgebreid overzicht van diverse aanbieders. De prijzen en informatie over de oorbellen staan erbij. Blader zelf door de collectie of er een goed stel oorbellen voor jezelf bij zit. Op de site van oorbellen.info is ook meer informatie te vinden over oorbellen, voor als je hier meer of wilt weten.