Welke jurk draagt Maxima vandaag?

Welke jurk draagt Maxima vandaag?

Koningin Maxima staat altijd in de schijnwerpers.

Bij een evenement als Koningsdag zijn altijd alle ogen gericht op Maxima: welke kleding draagt zij vandaag? Uiteraard wordt ook gekeken naar de outfit van de koning, maar de jurk van Maxima springt het meest in het oog.

Maxima moet er altijd helemaal top uitzien, bij elke gelegenheid. De outfit van koningin Maxima wordt opgemerkt. Ze besteedt er dan ook veel aandacht aan. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen het hebben over de jurk van Maxima. Bij koningin Beatrix ging het altijd over haar opvallende hoeden, bij Maxima gaat het met name over haar jurk. De jurken zijn altijd elegant en stijlvol.

Bij de inauguratie van Willem-Alexander als koning had iedereen het over de jurken van Maxima. Ze droeg er verschillende gedurende de dag. Prinses Maxima werd koningin, en de jurken waren dan ook met recht koninklijk. Twee van de elegante japonnen werden ontworpen door Jan Taminiau.

De jurk van Maxima was het gesprek van de dag op de trouwdag van het koningsechtpaar, toen zij trouwden op 2 februari 2002. Haar jurk was ontworpen door het modehuis Valentino. De jurk was een echte droomjurk. Ook de lange sleep aan de jurk was zeer indrukwekkend.

Oog voor mode en stijlvolle kleding had zij al veel langer dan dat zij koningin was. Maar tegenwoordig is het een nog belangrijk onderdeel van haar verschijning. En dat merk je aan de modekeuzes die zij maakt. Maxima heeft zoveel oog voor fashion, dat er aparte websites voor zijn ingericht om haar mode te volgen. Elke keer is de kleding van Maxima spontaan beroemd. We kijken met spanning uit naar het volgende evenement waar zij zich weer toont in een van haar mooiste kleren.