MasterChef van Down Under

MasterChef van Down Under

MasterChef Australia – Wij zijn er sinds het begin van de TV serie weg van: MasterChef Australia. De enige show over het oplossen van lekkere uitdagingen in de keuken.

Heb je toevallig een uitzending gemist? Het is vaak vervelend om een aflevering te missen. De meeste afleveringen zijn terug te kijken op Internet. Soms op Youtube, maar vaker op de websites van de producenten. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending kan terugkijken.

Omdat we helemaal wild zijn van de show, is er vanaf nu een speciale website voor MasterChef Australia. Hier zijn details over de kandidaten en ook details over de recepten.

15 jaar terug begon het als een kookwedstrijd op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, zo ook Australie. Het enige TV programma dat altijd heerlijk is om naar te kijken. Waarom is de show zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De gasten zijn geweldig.

MasterChef Australia is een van de populairste van de MasterChefs. MasterChef Australia is favoriet. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De belangrijkste reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische het televisieprogramma erg relaxt toegaat. In andere landen zijn de presentatoren vaak arrogant, willen laten zien hoe goed zij zelf zijn en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie gaat het echt om de kandidaten. Veel leuker om naar te kijken.

MasterChef Australia draait al enige jaren – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat informatie over de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten . MasterChef – We love it! En jij? Ben je ook gek op de televisieserie?